Preloader

Lahti2017

Lahti juhlisti Suomen 100-vuotisjuhlaa runsaasti kiitosta saaneilla Lahti2017 MM-kisoilla. Pitkään odotettu tapahtuma muutti tutut miljööt kansainväliseksi festivaaliareenaksi. Talviurheilun juhlaan saapui urheilijoita 61:sta eri maasta. Tapahtuman teki ainutlaatuiseksi myös se, että MM-kisat järjestettiin Lahdessa ennätyksellisesti jo seitsemättä kertaa - useammin kuin missään muussa kaupungissa maailmassa.

Digikampanja

Hyvin suunniteltu ja konversio-optimoitu verkkosivusto on kaiken digimarkkinoinnin Ä ja Ö. Suunnittelimme kampanjan uuden kisasivuston ympärille. Sivuston tärkein tehtävä oli myydä lippuja ja jakaa tietoa tapahtumasta. Rakensimme kampanjan tavoittamaan potentiaalisia kävijöitä Venäjällä hyödyntäen Yandexin, Googlen, Vkontakten ja Facebookin työkaluja. Kohderyhmiä määriteltäessä huomioimme lajin harrastajat, ammattilaiset ja urheiluseurat Venäjällä.

Digikampanja

Verkkosivujen ja materiaalien lokalisointi

Suunnittelimme ja lokalisoimme Lahden MM-kisojen venäjänkieliset verkkosivut venäläisten matkailijoiden tarpeet huomioon ottaen. Ohjelmatietojen ja kisapakettien lisäksi sivustolle tuotiin myös matkanteon kannalta tärkeää sisältöä, kuten ohjeita viisumien hankintaan, tietoja kulkuyhteyksistä, majoitusmahdollisuuksista ja nähtävyyksistä. Kiitosta saaneen venäjänkielisen esitteen sisältöä ja ilmettä suunnitellessamme olemme noudattaneet samaa ajatusmallia.

Promojakelut rajalla

Kisojen venäjänkielistä esitettä hyödynnettiin Pietarissa järjestettävissä tiedotustilaisuuksissa sekä Suomen ja Venäjän välisillä raja-asemilla. Promojakelun ajankohdaksi valittiin tammikuun alku, jolloin Suomen ja Venäjän rajaliikenne on vilkkaimmillaan. Noin viikon pituisen promootion aikana raja-asemilla jaettiin yli 10 000 esitettä.

Promojakelut rajalla