Preloader

Ehrensvärd-Seura

Ehrensvärd-Seura on vuonna 1921 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka tavoitteena on Suomenlinnan ja sen historian tunnetuksi tekeminen. Yhdistys vastaa opastetun toiminnan järjestämisestä Suomenlinnassa, ylläpitää kahta museota, kahviloita ja museokauppoja sekä toteuttaa lapsille tarkoitettuja seikkailukierroksia. 

Ehrensvärd-Seura

Uusi verkkosivu

Mainostoimisto Quba suunnitteli ja toteutti Ehrensvärd-Seuralle uuden verkkosivuston. Modernin palvelun avulla kuluttajat saavat ajankohtaista tietoa matkailun mahdollisuuksista Suomenlinnassa ja voivat tilata opastuksia ja muita palveluita suoraan verkosta. Uusi sivusto hyödyntää sosiaalisen median tarjoamia laajennuksia ja kerää asiakasrekisteriä uutiskirjelähetyksiä varten. Suomenkielisten asiakkaiden lisäksi sivusto palvelee ruotsin-, venäjän- sekä englanninkielisiä kohderyhmiä. 

Uusi verkkosivu

Opastuksia kätevästi verkosta

Opastusten myynti tapahtuu täysin uudenlaisen Johku -verkkokaupan kautta, joka erikoistuu opastusten, aktiviteettien sekä erilaisten matkailupalveluiden kaupankäyntiin. Yhdessä muiden toimijoiden kanssa Ehrensvärd-Seuran palvelut muodostavat ekosysteemin, joka mahdollistaa kaikkien mukana olevien yritysten palveluiden ristiinmyynnin. Johkun tarjoamien työkalujen avulla voi mm. hallita kätevästi omia tuotteita, välttää tuplabuukkauksia sekä seurata myynnin kehitystä.

Brändi- ja tuotekuvauksia

Digitaalisessa maailmassa laadukkaalla kuvalla on yhä suurempi merkitys myynnin näkökulmasta. Olemme tuottaneet Ehrensvärd-Seuralle omaleimaisia brändi- ja tuotekuvia verkkoa ja printtiä varten. Tuotekuvia käytetään uudessa museokaupan verkkokaupassa. 

Brändi- ja tuotekuvauksia