Preloader

Mainostoimisto Quba: Let us share your story

Mainostoimisto Quba on luotettava liiketoiminnan kehittämisen, mainonnan ja markkinoinnin moniosaaja. Tarjoamme asiakkaillemme jalostettuja ratkaisuja mitä erilaisimpiin haasteisiin markkinointistrategian suunnittelusta valmiisiin kampanjatoteutuksiin. Uskomme vahvasti siihen, että jokaisella yrityksellä, koosta riippumatta, on oikeus laadukkaaseen mainontaan ja markkinointiin. Voit luottaa siihen, että yrityksenne markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa aidosti sitoutunut kumppani.

Quality

Quality

Laadukkaita toteutuksia ja ammattitaitoisia palveluja

Branding

Branding

Vahvojen mielikuvien luomista ja brändien kehittämistä

Advertising

Advertising

Kustannustehokkaita mainonnan ratkaisuja ja kestäviä tuloksia

Quba yrityksenä

Quba on vuonna 2016 perustettu mainos- ja markkinointitoimisto, jonka taustalla ovat pitkän linjan markkinoinnin ja mainonnan ammattilaiset Artur Kukov ja Mait Lukka. Quba tarjoaa kokonaisvaltaisia markkinoinnin palveluita suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille Suomessa ja ulkomailla. Yritysten markkinointi- ja brändistrategiat, graafinen ilme, verkkosivut, some- ja hakukonemarkkinointi, valokuvaus ja videotuotannot sekä digitaaliset ja perinteiset kampanjat ovat osa päivittäistä työtämme.

Quba yrityksenä

Kansainvälistä osaamista Suomesta käsin

Tarjoamme monipuolisia mainonnan ja markkinoinnin palveluita Venäjällä, Baltiassa sekä Aasiassa. Vuosien varrella olemme auttaneet useita kymmeniä yrityksiä löytämään asiakkaansa haastavilla kansainvälisillä markkinoilla. Toiminta-ajatuksemme perustuu siihen, että asiakkaamme voivat hallita moniportaisia kansainvälisiä markkinointiratkaisuja Suomesta käsin yhden luotettavan kumppanin kautta. Lisäksi autamme Suomen ja Pohjoismaiden markkinoille pyrkiviä kansainvälisiä brändejä. Osaamisemme perustuu yli 12 vuoden kokemukseen sekä laajaan ja luotettavaan kumppaniverkostoon.  

Quality, Branding & Advertising

Tarina kertoo, että Quban nimi tulee sanoista Quality, Branding & Advertising. Mainostoimisto Qubassa kiteytyvät luotettavuus, luovuus ja laaja-alainen ymmärrys markkinoinnin vaikuttamiskeinoista. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita mainonnan ja markkinointiviestinnän palveluita auttaaksemme heitä löytämään tunnistamattomia mahdollisuuksia ja kehittämään brändiään. Miten voimme olla avuksi?

Quality, Branding & Advertising

Tuloksia

Tuloksia

Monipuolisia työkaluja, kustannustehokkaita ratkaisuja ja tuloksia

Kokemusta

Kokemusta

Yli 12 vuotta kokemusta mainonnassa ja markkinointiviestinnässä

Tyytyväisiä asiakkaita

Tyytyväisiä asiakkaita

Kymmeniä suomalaisia ja kansainvälisiä brändejä ja organisaatioita

Jätä soittopyyntö!

Holà! Kaipaatko neuvoa tai asiantuntijan apua? Jätä soittopyyntö, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!
Jätä soittopyyntö tästäJätä soittopyyntö tästä